Tilbage
Tilbage
Tilbage
Tilbage
Tilbage
Medlemsservice

Medlemstilbud

Spar på arbejdsskadeforsikringen

Der er ingen grund til, at medlemmer af KA Pleje skal betale mere end højst nødvendigt for deres lovpligtige arbejdsskadeforsikring.

Det er baggrunden for, at KA Pleje tilbyder en arbejdsskadeforsikring, som vil kunne spare en del medlemmer for store beløb.

- Når jeg hører, hvad vores medlemmer betaler for deres arbejdsskadeforsikring, så vil der være penge at hente for mange. Det er der ingen tvivl om, siger virksomhedskonsulent Jørn Blohm Knudsen fra KA Pleje.

Han bruger et KA-medlem inden for landbruget som eksempel.

- Jeg besøgte en landmand, der kunne spare op til 3000 kroner om året per medarbejder ved at skifte til vores aftale. Det er vigtigt at understrege, at forsikringsdækningen er ligeså god i vores som i andre ordninger, siger han.

Hvis man gerne vil høre, om der i det konkrete tilfælde er penge at spare ved at skifte til KA-aftalen, skal man bare skrive en mail til Jørn Blohm Knudsen, der så laver beregningen. I mailen skal man huske at oplyse sin nuværende pris.  

- Det er vigtigt, at man i mailen skriver, hvor mange medarbejdere man har inden for hver enkelt stillingsbetegnelse, fordi forsikringspræmien varierer fra stillingsbetegnelse til stillingsbetegnelse, siger han.

Bliv medlem

Vi vil gerne arbejde for dig
- meld dig ind her