Tilbage
Tilbage
Tilbage
Tilbage
Tilbage
Aktuelt

Nyheder

NYHED

Nyt nummer af VÆRDI på gaden

Magasinet VÆRDI er på vej ud til medlemmerne. Du kan allerede læse det her.

- Jeg synes, det er beskæmmende, hvis en flygtningedebat kommer til at fylde mere end eksempelvis en klimadebat eller velstandsdebat.

Sådan siger Mads Nipper, Grundfos’ koncernchef, i det helt nye nummer af VÆRDI, der er på vej ud til KA og KA Plejes medlemmer. Du kan læse magasinet her.

Mads Nipper slår fast, at hvis ikke verden ændrer kurs, så venter katastrofen.

- Jeg tror, at tiden er gået i forhold til, at vi kan undgå klimaforandringer. Men det må aldrig, aldrig få os til at tøve et eneste sekund med at træffe beslutninger, der begrænser dem. For klimaforandringer kan gå fra at være slemme til at være fuldstændig uoprettelig katastrofale, og det sidste er jeg sikker på, at vi stadig kan undgå, siger han.

I magasinet varsler erhvervsminister Rasmus Jarlov et opgør med noget af det bureaukrati, der gør det bøvlet at drive virksomhed.

- Jeg synes, der er rigtig meget, der er overflødigt. Virksomhederne bruger rigtig meget af deres tid på alt muligt andet end at drive deres virksomhed, fordi politikerne har indført en masse ting, som virksomhederne spilder deres tid med, siger ministeren til VÆRDI.

Nedtælling til overenskomstforhandlinger

Magasinet sætter også fokus på, hvordan kommuner i en række tilfælde sætter den fri og lige konkurrence skakmat. Peter Andersen, SMVdanmarks chefjurist, sætter ord på problemet:

- For virksomhederne er det frustrerende, når kommuner på én gang er virksomhedernes lokale myndighed, potentielt vigtigste kunde og i værste fald ødelæggende konkurrent.

I magasinet tælles der også ned til overenskomstforhandlingerne mellem KA og Det Faglige Hus, og der gives gode råd til, hvordan man kan bruge feedback som værktøj i ledelse.

Du kan læse, hvordan KA og KA Pleje har skruet op for det politiske arbejde, ligesom du kan høre, hvad Nikolaj Nikolajsen, husets nye juridiske chef, har på hjerte.

Har du kommentarer til indholdet eller forslag til, hvad vi skal tage op i næste nummer af VÆRDI, så kontakt journalist Søren Ploug Lilmoes på 82 132 111 eller soren@ka.dk.

Rigtig god fornøjelse med magasinet.

Bliv medlem

Vi vil gerne arbejde for dig
- meld dig ind her