Tilbage
Tilbage
Tilbage
Tilbage
Tilbage
Aktuelt

Nyheder

NYHED

FOAs formandskab besøgte KA-Huset

Fredag gæstede FOA-toppen KA-Huset, hvor samarbejdet mellem FOA og KA Pleje var på dagsordenen.

FOAs formandskab var fredag på besøg i KA-Huset. Her ses FOA-formand Mona Striib sammen med FOA-næstformand Thomas Enghausen og KA Plejes direktør, Karsten Høgild. Foto: Jesper Voldgaard

Fredag var der fint besøg i KA-huset, da FOA-formand Mona Striib og FOA-næstformand Thomas Enghausen havde taget turen til Randers.

KA Pleje og FOA har et godt og tæt samarbejde. Det blev indledt tilbage i 2004, hvor man tog hul på et overenskomstsamarbejde, der dengang var opsigtsvækkende.

Mona Striib glæder sig over samarbejdet, som hun ser muligheder i.

- Jeg synes, og det er det generelle indtryk hos FOA, at der i KA Pleje er en fornuftig, sund og dejlig indstilling til, hvordan man skal være en ansvarlig arbejdsgiver, og hvordan man skal tage hånd om de medarbejdere, man ansætter, og hvordan man også skal tage et ansvar for, at når man byder ind på velfærdsydelser, så gør man det med kvalitet og høj faglighed, siger Mona Striib og tilføjer om fredagens besøg:

- Det er en behagelig overraskelse at komme så tæt på, at man også kan fornemme, at det er hele ånden, der hersker i huset.

Fælles interesser

Fra KA Pleje deltog formand Vibeke Haaning, direktør Karsten Høgild og juridisk chef Nikolaj Nikolajsen i mødet. Herfra glæder man sig til at fortsætte og udbygge det gode samarbejde.

- Det var et godt og konstruktivt møde. Selv om vi ser forskelligt på nogle ting, så er der en del steder, hvor vi har en fælles interesse og sagtens kan finde hinanden – det gælder blandt andet i forhold til at sikre et højt fagligt niveau og ordentlighed på området, siger Karsten Høgild.    

I næste nummer af magasinet VÆRDI, der udkommer til marts, bringer vi et interview med Mona Striib.

Bliv medlem

Vi vil gerne arbejde for dig
- meld dig ind her