Tilbage
Tilbage
Tilbage
Tilbage
Tilbage
  • NYHED
    18. apr. 2024:
  • NYHED
    09. apr. 2024:
  • NYHED
    05. apr. 2024:
  • NYHED
    15. mar. 2024:
  • NYHED
    14. mar. 2024:
Flere nyheder
KA PLEJE:

Plads til selvstændige tanker

Vi står på spring for at hjælpe Danmarks små og mellemstore
virksomheder med alt det, der stjæler tid, ressourcer og
opmærksomhed fra virksomhedens kerneydelse.

Udvalgte genveje:

Aktuelt

Medlemstilbud

Aktuelt

Få nyt om KA, det danske arbejdsmarked
og Danmarks bedste SMVer lige her.

NYHEDER

Nyheder:

NYHED
KA
KA Pleje

5760 virksomheder trues af tvangslukning

IVS-ordningen er blevet misbrugt til forskellige former for økonomisk kriminalitet. Nu går Erhvervsstyrelsen igang med en administrativ oprydning - og det kan også ramme reelle virksomheder under andre selskabsformer, som ikke har indleveret årsregnskaber eller oplyst reelle ejer.

Siden 1. januar 2017 er sanktionsmulighederne overfor selskaber, der ikke har registreret legale ejere i CVR, blevet skærpet. Samtidig skal virksomheder oplyse reelle ejere i CVR senest 1. december 2017.

Tiltaget skal ses i lyset af, at forskellige selskabsformer - særligt IVS - er blevet brugt til forskellige former for økonomisk kriminalitet, og at der er kommet et nyt direktiv fra EU, der skal dæmme op for hvidvask.

Det betyder, at Erhvervsstyrelsen har sat turbo på tvangslukninger og tvangsopløsninger af virksomheder, der enten mangler at indberette regnskaber eller oplyse ejere.

I september havde Erhvervsstyrelsen sendt cirka 7.000 selskaber til tvangsopløsning i landets skifteretter, fordi der ikke var blevet indberettet årsregnskaber.

Og nu er Erhvervsstyrelsen gået videre med 5760 virksomheder, der ikke har oplyst deres ejerforhold i CVR.

Tallet vil formentlig ikke ende med 5760 virksomheder, da man har mulighed for at gøre indsigelse og få genoptaget sin sag.

Læs mere på business.dk (kræver login).

Læs vejledning på erhvervstyrelsen.dk.

Vi vil gerne arbejde for dig, der har lidt for travlt i din virksomhed

Arbejdsgivere oplever, at der hele tiden kommer flere og flere "administrative byrder". Derfor har KA besluttet at løse opgaverne for dig, så du får mere tid til alt det andet, du skal have klaret i løbet af arbejdsdagen. Vi ser det som vores fornemste opgave at være "Lille hjælper", når det gælder alt fra udarbejdelse af ansættelseskontrakter, personalhåndbøger, APV. m. m.

BLIV MEDLEM

Ring og meld dig ind på 82 132 132 - eller bestil et opkald