Tilbage
Tilbage
Tilbage
Tilbage
Tilbage
Aktuelt

Nyheder

NYHED

Nyt nummer af VÆRDI på gaden

I årets sidste nummer af VÆRDI opfordrer CEPOS’ Mads Lundby Hansen politikerne til at gå reformamok. Magasinet sætter også fokus på misbrug af arbejdsklausuler og det kommende folketingsvalg.

KA er i fuld gang med at forberede en sag mod staten for misbrug af arbejdsklausuler. Misbruget sker, når virksomheder udelukkes fra at kunne løse opgaver for det offentlige, hvis de ikke er omfattet af en LO-overenskomst.

- Det er en statsliggørelse af en bestemt overenskomst. Vi kan på ingen måde acceptere, at KA-medlemmer på den måde ekskluderes, og vi er klar til at gå hele vejen for at vinde den kamp, siger KA-direktør Karsten Høgild til VÆRDI.

Du kan læse mere om sagen i magasinet VÆRDI, der netop er sendt på gaden. Og vi kommer til at høre meget mere om misbruget af arbejdsklausuler, fordi der er tale om en omfattende og spektakulær sag.

- Det bliver en sag, der kommer på niveau med dengang, domstolene anerkendte KA som selvstændig arbejdsgiverforening. Den kommer også på niveau med 2006, hvor Menneskerettighedsdomstolen afskaffede eksklusivaftaler, siger Karsten Høgild.

Varmer op til valg

I magasinet kan du også læse et interview med cheføkonom Mads Lundby Hansen fra tænketanken CEPOS. Han peger på arbejdsmarkedet som det område, hvor behovet for reformer er allerstørst.

- Det er et paradoks, at danske politikere kun gennemfører reformer, når det går dårligt – når der er recession, siger Mads Lundby Hansen til VÆRDI. Han opfordrer politikerne til at gå reformamok, så Danmark kan blive rustet til fremtiden.

Magasinet varmer også op til det folketingsvalg, der skal afholdes inden for et halvt år. Du kan blandt andet blive klogere på, hvad partierne vil gøre for de små og mellemstore virksomheder. 

Det nyeste nummer af VÆRDI finder du her.   

God fornøjelse og glædelig jul.

Bliv medlem

Vi vil gerne arbejde for dig
- meld dig ind her