Tilbage
Tilbage
Tilbage
Tilbage
Tilbage
Aktuelt

Nyheder

NYHED

Nyt nummer af VÆRDI på gaden

Magasinet sætter fokus på manglen på arbejdskraft, ligesom der tegnes et portræt af den nyvalgte EU-politiker Asger Christensen.

Manglen på hænder fylder en del i den nye udgave af magasinet VÆRDI, som netop er sendt på gaden – du finder det her.

En række medlemsvirksomheder fortæller, hvor store problemer de har med at skaffe kvalificeret arbejdskraft – og de kommer samtidig med bud på løsninger.

- Det har altid været svært at skaffe medarbejdere, men inden for de seneste år er det bare blevet endnu værre, siger Phillip Akileh, der ejer pleje- og omsorgsvirksomheden Luksuspleje.

En ny analyse fra SMVdanmark viser, at en tredjedel af de små og mellemstore virksomheder begrænses, fordi de mangler hænder.

- Det er en alarmerende høj andel, siger cheføkonom Lars Magnus Christensen fra SMVdanmark.

VÆRDI portrætterer landmand og KA-medlem Asger Christensen, der i maj blev valgt til Europa-Parlamentet. De kommende år skal han være med til at forme fremtidens EU.

- Det er fint, at vi hver især har stålsatte holdninger, men der er altså 28 lande, som skal være enige. Det handler om at forstå kompromisets kunst, og det handler om at spille sine egne ideer gode alle de steder, hvor det er nødvendigt, siger Asger Christensen om arbejdet.

Du finder VÆRDI her

Bliv medlem

Vi vil gerne arbejde for dig
- meld dig ind her