Tilbage
Tilbage
Tilbage
Tilbage
Tilbage
Aktuelt

Nyheder

NYHED

Nyt nummer af VÆRDI på gaden

Magasinet bringer et interview med FOA-formand Mona Striib, der melder sig klar til at udbygge samarbejdet med KA Pleje.

Det er ikke kun foråret, der er på trapperne. Det samme er årets første udgave af VÆRDI.

Magasinet er på vej med posten, men allerede nu findes det på hjemmesiden. 

VÆRDI bringer et interview med FOA-formand Mona Striib, der betegner forholdet mellem FOA og KA Pleje som ”ganske udmærket”:

- Drøftelserne foregår i en åben, fri og respektfuld tone. Vi ved godt, når vi støder på kanter, hvor vi er uenige, men vi er i stand til at håndtere det respektfuldt, og det er meget værdifuldt. Vi er også i stand til at diskutere os frem til noget konkret og konstruktivt, når der er fælles udfordringer, som vi har en fælles interesse i at få løst, siger hun til VÆRDI.

I magasinet finder du et portræt af servicefirmaet Renell, der er KAs største medlem. Familievirksomheden, som beskæftiger flere end 600 medarbejdere, er i fuld gang med at forvandle sig til en gigant.

- For os er vækst ikke et mål i sig selv. Jeg tror ikke, det er sundt eller langtidsholdbart, hvis man driver virksomhed udelukkende efter, at man skal opfylde et bestemt vækstmål, siger Simon Elleskov, Renells administrerende direktør, til VÆRDI.

Her et par måneder før EP-valget zoomer VÆRDI ind på, hvordan EU påvirker små og mellemstore virksomheder. Vi har spurgt seks personer, der hver især har berøring med EU.

- Danmarks eksponering i forhold til EU er større end Storbritanniens, så hvis vi forestiller os, at vi forlader EU på samme måde som briterne, så ville vi alt andet lige blive ramt endnu hårdere. Det ville være en katastrofe for danske virksomheder, især de små og mellemstore, fordi mange af dem har ikke de kræfter, der er nødvendige for at kunne omstille sig til en ny og langt mere besværlig virkelighed, siger Claus Grube, tidligere departementschef i Udenrigsministeriet, til VÆRDI.

Magasinet giver også et godt overblik over generalforsamlingerne i KA og KA Pleje.

God fornøjelse med magasinet.

Bliv medlem

Vi vil gerne arbejde for dig
- meld dig ind her