Tilbage
Tilbage
Tilbage
Tilbage
Tilbage
Aktuelt

Nyheder

NYHED

Medlem sparer en tredjedel ved at skifte forsikring

For mange medlemmer af KA og KA Pleje kan der være penge at spare ved at skifte arbejdsskadeforsikring. Ta' fat i KA Pleje, så hjælper vi dig med at finde ud af, om din virksomhed kan spare penge på at skifte.

Foto: Colourbox

33 procent!

Så meget kommer Mission Afrika til at spare årligt på den lovpligtige arbejdsskadeforsikring, når organisationen skifter til den nye ordning, som forsikringsmæglerfirmaet RTM, KA og KA Pleje har aftalt.

- Det er mange penge for en organisation som vores, siger økonomi- og administrationsleder Torben Hesselbjerg. Skiftet sker som følge af, at Mission Afrika, der er medlem af KA, har fået RTM til at tjekke samtlige forsikringsaftaler.

- Selv om vi synes, at vi havde godt styr på forsikringer, har det vist sig at være en god idé at have tilknyttet en forsikringsmægler, der har det forkromede overblik over markedet og dermed har gode odds i forhold til at rådgive os. Vi har oplevet, at vi nu har den rigtige dækning til de rigtige priser, siger Torben Hesselbjerg.

Han glæder sig over, hvor let det har været at skifte arbejdsskadeforsikring.

- Nogle af de andre forsikringsaftaler, vi har, tager flere år at komme ud af. Arbejdsskadeforsikringen har været let og hurtig at komme ud af, og allerede per 1. januar 2021 er vi på den nye aftale. Det er en ekstra gulerod for os, at vi så hurtigt kan få glæde af besparelsen, siger han.

Mange medlemmer sparer penge

Mission Afrika er ikke et enestående eksempel, når det handler om at kunne spare penge på arbejdsskadeforsikringen.

Virksomhedskonsulent Jørn Blohm Knudsen fra KA og KA Pleje har en lang række eksempler på medlemmer, der kommer til at spare penge på at skifte.

- Når jeg hører, hvad vores medlemmer betaler for deres arbejdsskadeforsikring, så vil der være penge at hente for mange – og i mange tilfælde er det ikke bare småpenge, vi taler om, siger Jørn Blohm Knudsen. Han understreger, at forsikringsdækningen i KA/RTM-aftalen er ligeså god som i andre ordninger.

Jørn Blohm Knudsen opfordrer til at tage fat i KA Pleje, så man kan høre, om der i ens eget tilfælde er penge at spare ved at skifte.

Man skal blot skrive en mail til Jørn Blohm Knudsen, der så vil lave beregningen. I mailen skal man huske at oplyse sin nuværende pris.  

- Det er også vigtigt, at man i mailen skriver, hvor mange medarbejdere man har inden for hver enkelt stillingsbetegnelse, fordi forsikringspræmien varierer fra stillingsbetegnelse til stillingsbetegnelse, siger Jørn Blohm Knudsen.

Bliv medlem

Vi vil gerne arbejde for dig
- meld dig ind her