Tilbage
Tilbage
Tilbage
Tilbage
Tilbage
Aktuelt

Nyheder

NYHED

KA Pleje ansætter politisk chefkonsulent

René Nord Hansen skal som politisk chefkonsulent kæmpe for KA Plejes dagsorden.

Selv om René Nord Hansen er ny i jobbet som politisk chefkonsulent, har han et solidt kendskab til KA og KA Pleje. Han deltog nemlig i et af de dialogmøder, som KA og KA Pleje holdt i efteråret 2018 med en lang række politikere.

Siden har René Nord Hansen besøgt flere medlemsvirksomheder, hørt om deres udfordringer og talt deres sag i medierne.

Nu er han stoppet som konservativ folketingskandidat for at hellige sig jobbet som KA Plejes politiske chefkonsulent. En stilling, han betegner som et drømmejob.   

- Jeg glæder mig utrolig meget til at blive en del af KA og KA Pleje, der arbejder benhårdt for at give små og mellemstore virksomheder frie og fair forhold, og som arbejder for en velfærd, der bygger på muligheder frem for begrænsninger, siger René Nord Hansen.

Hans primære opgave bliver – i tæt samarbejde med direktør Karsten Høgild – at kæmpe for KA og KA Plejes dagsorden samt bidrage til en god dialog med politikere og andre samarbejdspartnere.

Der er rigeligt at kæmpe for. Det er nemlig ingen hemmelighed, at den nuværende regering gør meget for at besværliggøre livet for KA og de øvrige aktører, der ikke er en del af samarbejdet mellem Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH) og Dansk Arbejdsgiverforening (DA).  

På posten som politisk chefkonsulent erstatter René Nord Hansen Claus Bunk, der har fået nyt job uden for KA-Huset.

 - Jeg er stolt af at blive en del af en faglig stærk arbejdsgiverforening, der i 90 år har kæmpet ufortrødent for at sikre frihed, vækst og velfærd – en moderne arbejdsgiverforening, der tør tænke ud af boksen og finde nye løsninger, der svarer til nutidens udfordringer både for arbejdsgiver og arbejdstager, siger han.

René Nord Hansen er 45 år, gift og far til to børn – familien bor i Herning-området. Han har tidligere været præst ved Baunekirken i Herning.

Bliv medlem

Vi vil gerne arbejde for dig
- meld dig ind her