Tilbage
Tilbage
Tilbage
Tilbage
Tilbage
Aktuelt

Nyheder

NYHED

Har kommunen syltet din regning?

Har du oplevet, at en kommune eller region har overskredet betalingsfristen, så hører Økonomi- og Indenrigsministeriet gerne om din konkrete oplevelse.

Har din virksomhed oplevet, at en kommune eller region ikke har betalt til tiden, så hører Økonomi- og Indenrigsministeriet gerne om den konkrete sag. Foto: Colourbox

Har din virksomhed oplevet, at kommunen eller regionen har ladet din regning samle støv?

Kan du svare ja til spørgsmålet, så hører Økonomi- og Indenrigsministeriet gerne om din konkrete oplevelse.

Vi har fra KA Plejes side lovet at samle svarene og sende dem videre til ministeriet. Du skal blot sende en mail, hvor du beskriver sagen, til KA Pleje-direktør Karsten Høgild på karsten@ka.dk, så sender han videre. Sidste frist er torsdag den 28. marts 2019. 

Ministeriet har bedt SMVdanmark og KA Pleje hjælpe med at bringe oplevelser med kommuner og regioner, der ikke betaler regningerne til tiden, frem i dagens lys.

Økonomi- og indenrigsminister Simon Emil Ammitzbøll-Bille (LA) fortalte tidligere på året, at han ville sætte gang i en afdækning af kommuners og regioners betaling af regninger. 

Afdækningen skal blandt andet være med til at vise, om der er tale om enkelte kommuner og regioner, der ikke betaler regningerne til tiden - eller om der er tale om et generelt problem.

Bliv medlem

Vi vil gerne arbejde for dig
- meld dig ind her