Tilbage
Tilbage
Tilbage
Tilbage
Tilbage
Aktuelt

Nyheder

NYHED

Fusion får ingen konsekvenser for KA Pleje-medlemmer

ProLøn, som flere KA Pleje-medlemmer bruger, fusionerer. Men det kommer i første omgang ikke til at påvirke KA Plejes medlemmer.

Selv om ProLøn og DataLøn pr. 1. januar 2021 fusionerer til én juridisk enhed under Visma DataLøns CVR-nummer, får det ingen konsekvenser for KA Plejes medlemmer.

De vil fortsat kunne benytte den ProLøn-brancheløsning, som er udviklet specielt til KA-medlemmer, og det er de samme medarbejdere, de ringer til, når de har behov for hjælp.

Til gengæld forventer ProLøn på sigt at kunne tilbyde KA Plejes medlemmer nye funktioner og services som en følge af fusionen.

- En af de vigtige begrundelser for fusionen handler om udviklingen af en ny fælles lønmotor. Vi ønsker at bevare de systemer, som DataLøns og ProLøns kunder kender og benytter i dag til at indberette lønnen, men den digitale omstilling stiller store krav til innovation og produktudvikling. Derfor forener vi nu kræfterne i udviklingen af en ny bagvedliggende lønmotor, der skal styrke både DataLøn og ProLøn - til gavn for alle kunder i de to systemer, oplyser selskabet.

Bliv medlem

Vi vil gerne arbejde for dig
- meld dig ind her