Tilbage
Tilbage
Tilbage
Tilbage
Tilbage
Aktuelt

Nyheder

NYHED

Nu skal vi have KA Plejes talenter frem i lyset

Til april hædres 100 velfærdstalenter ved storstilet seance på Christiansborg. Husk at indstille dine talenter senest den 29. februar.

Sidste år kom tre af de 100 velfærdstalenter fra KA Plejes medlemsvirksomheder. Det var - nummer to fra venstre - social- og sundhedshjælperelev Helena Havemann Herping Andersen fra Privathjælpen Struer, social- og sundhedshjælper Susanne Pinderup Larsen fra Privathjælpen Struer og social- og sundhedshjælper Rikke Andersen fra Kær.dk i Holstebro. Yderst til venstre ses folketingsmedlem Anette Lind (S). Foto: Rune Evensen

Så er det nu, du skal handle, hvis du har en medarbejder eller kollega, der fortjener et skulderklap for at rage positivt op i hverdagen.

Frem til den 29. februar kan medarbejdere og ledere hos KA Plejes medlemsvirksomheder nominere kolleger, der gør en forskel på jobbet.

De indstillede kolleger er med i feltet, når 100 velfærdstalenter inden for alle FOAs faggrupper kåres til april.

Talenterne, man indstiller, skal være under 36 år, og de skal som sagt gør en forskel i dagligdagen.

Bag kåringen står FOA Ungdom og pensionsselskabet PenSam.

Sidste år kom tre af de 100 velfærdstalenter fra KA Plejes medlemsvirksomheder, og det er håbet, at vi også i år har talenter blandt de udvalgte.

Karsten Høgild, KA Plejes direktør, opfordrer til, at man på den enkelte medlemsvirksomhed indstiller sine talenter.

- Det er en rigtig god lejlighed til at fremhæve sine talenter, der gør en positiv forskel. Det er også en god anledning til at vise omverdenen, at vi i KA Pleje sagtens kan være med, når det handler om talent og faglighed, siger Karsten Høgild.   

De 100 velfærdstalenter kåres ved en storstilet seance på Christiansborg den 30. april.

Læs mere om kåringen og indstil et talent – se mere.     

 

Bliv medlem

Vi vil gerne arbejde for dig
- meld dig ind her