Tilbage
Tilbage
Tilbage
Tilbage
Tilbage
Aktuelt

Nyheder

NYHED

Ny udgave af VÆRDI på gaden

VÆRDI zoomer denne gang ind på samarbejdet mellem Det Faglige Hus og KA, ligesom magasinet også bringer et interview med LA-leder Alex Vanopslagh.

Overenskomstsamarbejdet mellem Det Faglige Hus og KA er det eneste reelle alternativ på det danske arbejdsmarked. I magasinet VÆRDI, der netop er kommet på gaden, tager vi temperaturen på samarbejdet.

- Både KA og vi har den holdning, at man skal behandle folk ordentligt, rimeligt og fair. Vi har en pragmatisk tilgang til at løse problemerne. Der er mange problemer og uoverensstemmelser, som slet ikke rammer organisationerne, fordi vores tillidsrepræsentanter står ude på virksomhederne og er med til at få det løst, siger chefadvokat Martin Bondesen fra Det Faglige Hus til VÆRDI.

Karsten Høgild, KAs direktør, deler opfattelsen.

- Selv om vi har forskellige roller og sidder på hver sin side af forhandlingsbordet, så oplever jeg, at den konstruktive dialog er et bærende element i samarbejdet. For os er det vigtigt at have en stærk modpart, og det har vi, siger han til magasinet.

VÆRDI giver også det store overblik over Lauge Bonde-sagen.

Sagen viser, hvor langt 3F er klar til at gå for at få en overenskomst med en virksomhed, der i mange år har været omfattet af en anerkendt overenskomst.   

VÆRDI bringer også et interview med Alex Vanopslagh. Han skal som nyvalgt partileder forsøge at genrejse Liberal Alliance efter nedsmeltningen ved valget.

- Hvis vi ryger ud af Folketinget eller opnår et dårligt resultat, så peger pilen én vej – og det er på mig. Men jeg kan mærke, at det er jeg afklaret med, siger han.

Du finder magasinet VÆRDI her.

Bliv medlem

Vi vil gerne arbejde for dig
- meld dig ind her